Egyesületünk tevékenysége karbonsemleges
Hírek, információk
Perfekt TRAVEL Ügyvédi Utasbiztosítás
2024.07.01-i kezdettel új szolgáltatással bővült a MÜBSE által a tagjai részére nyújtott szolgáltatások köre. Bevezetésre került a Perfekt Ügyvédi Biztosítási termékcsalád új „tagja”: a Perfekt TRAVEL Ügyvédi Utasbiztosítás, mely európai utazásaihoz alanyi jogon, minden tagunknak jár.
Dr. Csurgó Ottó - temetés - köszönet
A súlyos betegségben, tragikus hirtelenséggel elhunyt Dr. Csurgó Ottót, a hazai biztosítási szakma kiemelkedő alakját, ügyvédet, a MÜBSE ügyvezetőjét, c. egyetemi docenst, az AIDA Nemzetközi Biztosítási Jogi Szövetség elnökségének tagját a Család, a MÜBSE munkatársai, a Magyar Ügyvédi Kamara és a területi ügyvédi kamarák számos vezetője, a biztosítási szakma kiemelkedő képviselői, számos kollegája, barátok, ismerősök 2024. június 18-án kísérték utolsó útjára a III. kerület Tamás utcai urnatemetőben.
Díjvisszatérítéssel járó ajánló program
Amennyiben a MÜBSE-nél hatályban lévő biztosítási szerződéssel rendelkező egyesületi tag igazolható ajánlása alapján egy másik ügyvéd belép az Egyesületbe és új ügyvédi felelősségbiztosítási szerződést köt, amelyet díjfizetéssel legalább egy éves időtartamban hatályban tart, az egyesület az ajánló biztosított tag részére díjvisszatérítést nyújt.
Fenntartható ügyvédi praxis pályázat
A MÜBSE stratégiai célul tűzte ki, hogy kiemelten kezeli a fenntarthatóságot saját működésében + segítséget nyújt minden tagja számára a negatív környezeti hatások felismerésében és csökkentésében. Lehetőséget teremt az ügyvédi praxisok karbonlábnyomának meghatározásához, a fenntartható működés elérését pedig ingyenes szakmai anyagokkal is támogatja.