MÜBSE HÍRLEVÉL 2020. MÁJUS


Díjmérséklési lehetőség: közeleg a kérelmek beadásának határideje

Emlékeztetőül: A MÜBSE azoknak a tagjainak, akik a járványhelyzet miatti tevékenységcsökkenés miatt ezt kérelmezik, egy negyedéves biztosítási díjuk mértékéig díjmérséklést engedélyez.

A negyedéves díjfizetési gyakoriságot választó biztosítottainktól azt kérjük, hogy kérelmüket 2020. május 31-i végső határidő figyelembevételével, a mubse@mubse.hu e-mail címen, vagy az Ügyvédportálon (www.mubse.hu "Általános ügy" menüpontjában feltöltve) terjesszék elő.

Rendkívüli méltányossági segélyek

A MÜBSE Igazgatótanácsa a kialakult járványügyi vészhelyzetre tekintettel úgy döntött, hogy a 2020. évi segélyezési keretből 10.000.000 Ft-ot elkülönít azon tagjaink segélyezésére, akiknek életkörülményeit a vészhelyzet miatti bevételcsökkenés a leginkább érinti.

Az egyszeri segély összege bruttó 100.000 Ft, a kérelmeket 2020. június 1-től július 31-ig lehet előterjeszteni.

Annak érdekében, hogy a segélyeket a 100 legméltányolhatóbb helyzetben lévő kérelmező kaphassa meg, az Igazgatótanács úgy döntött, hogy a kérelmek elbírálása – a szabályzatban foglaltaktól eltérően – valamennyi kérelem beérkezését követően, 2020. augusztus 31-ig történjen meg. Az egyéb tárgyú segélykérelmek elbírálásának határideje változatlan.

A segélykérelem benyújtásához szükséges további részleteket, köztük a kérelmek tartalmára vonatkozó javaslatokat és a kitöltendő adatlapot honlapunkon itt találják meg.

Június 2-től ismét működik személyes ügyfélszolgálatunk

Hétfőtől csütörtökig 9 és 16 óra között kereshetnek fel minket, de egészségügyi okokból kérjük a szájmaszk használatát, a kézfertőtlenítést, továbbá megértésüket, hogy egyszerre csak egy személyt tudunk fogadni.

Ügyeik intézésére továbbra elsősorban a MÜBSE Ügyvédportál, (elérhetősége: www.mubse.hu) vagy telefonos ügyfélszolgálatunk igénybevételét javasoljuk. Utóbbi hétfőtől csütörtökig szintén 9 és 16 óra között, pénteken 9 és 13 óra között érhető el, a 06-1-239-89-89 és a 06-1-239-31-21 telefonszámokon

E-mail üzeneteiket központi e-mail címünkön (mubse@mubse.hu) fogadjuk.