Egyesületünk tevékenysége karbonsemleges
Szakmai anyagok

Általános információk

A Magyar Ügyvédi Kamara által az ügyvédi tevékenységet végzők továbbképzésére akkreditált képzési hely.

Akkreditációs szám:  B/2020/004410

Ingyenes kreditszerzési lehetőség az Egyesület tagjai számára!

Amennyiben szeretne kreditpontot szerezni, úgy arra lehetősége van online szakmai anyagaink segítségével.

A kreditszerzéshez szükséges az Ügyvédportálra belépni.

Az ügyvédportálra belépve kattintson a Kreditszerzés menüpontra, majd válassza ki mely anyag kapcsán szeretne krediteket szerezni. Minden anyag esetében először az anyagot kötelezően el kell olvasni, így csak az olvasás gomb aktív. Arra kattintva megjelenik az adott témához tartozó tananyag. Minden tananyag több részre tagoltan, 20 perces időlimittel tagolt. A 20 perc(ek)et végig kell várni, nem lehet előbb továbbjutni.

Lehetőségünk van az anyag megismerésével megszerzett kreditpontok megduplázására, amennyiben helyesen megválaszolja a kapcsolódó tesztet is.

A következőket kérjük vegyék figyelembe: A kreditszerzéshez kérjük a Chrome vagy Edge böngészőt használják. Okos telefonon a kreditszerzés jelenleg még nem működik, kérjük azt ne próbálják. A kreditszerzés hozzávetőlegesen kb. 2 óra időtartamot vesz igénybe, mely nem rövidíthető,nem megszakítható (félbemaradt vizsga után a korábbi válaszok elvesznek, az egészet elölről kell kezdeni).

Részletes használati útmutatót a kreditszerzéssel kapcsolatosan itt talál.

Amennyiben a szakmai anyagunkat csupán tájékozódási céllal szeretné megnézni, úgy a Szakmai anyagok olvasása (kreditek nélkül) menüpontra kattintva továbbra is elérhető az összes szakmai anyagunk a korábban már megszokott formában.