Egyesületünk tevékenysége karbonsemleges
Rólunk

A Magyar Ügyvédek Kölcsönös Biztosító Egyesülete 1991-ben alakult, elsősorban az ügyvédek számára törvényben előírt felelősségbiztosítási védelem nyújtása céljából.

 

Az ügyvédi felelősségbiztosítás terén az Egyesület 88 százalék körüli részesedésével egyértelműen piacvezető.

 

Az Egyesület vezetése a Küldöttgyűlés egyetértésével további folyamatos fejlesztésekkel erősíteni kívánja tagjai és ügyfelei megelégedettségét, valamint újabb tagokat megnyerni az együttműködésre.

 

A biztosítási feltételek folyamatos korszerűsítésével, tagjaink speciális igényeire kidolgozott kiegészítő biztosításainkkal, kedvezményrendszerünk szélesítésével egyre vonzóbb feltételeket teremtünk minden jelenlegi tagunknak, de a pályakezdő ügyvédek számára is.

 

magasabb limitű felelősségbiztosítások kínálatba vétele pedig a nagyobb értékű ügyekben eljáró kollégáknak jelenthet segítséget.

 

Korszerűsítettük és még felhasználóbarátabbá tettük a MÜBSE ÜgyvédPortált, melynek segítségével tagjaink regisztrációt követően kényelmesengyorsan online intézhetik szakmai felelősségbiztosításához kapcsolódó ügyeiket.

 

Az Egyesület azonban nem csupán szűken értelmezett biztosítóként működik.  

Tagjaink a belépéssel komoly szakmai segítséget is kaphatnak a műhibák elkerülését lehetővé tevő, magas szintű szakmai anyagok, igény szerinti szakértőkkel elérhető konzultációk formájában.

2020-tól kezdődően fokozatosan kiépítettük szakmai anyagokra épülő oktatási rendszerünket annak érdekében, hogy az ügyvédek számára előírt képzések, illetve kredit pontjaik egy jelentős része megszerezhető legyen az Egyesület folyamatosan bővülő szakmai anyagainak kényelmesköltségmenteson-line módszerű megismerésével is.

 

Jelentős támogatást nyújtunk tagjainknak különböző költségekkel járó élethelyzetekben az Egyesület segélyezési tevékenységével. A segélyezési jogcímek bővítésével, a segélyek összegének emelésével és a segítségnyújtás feltételeinek átdolgozásával azt kívántuk elérni, hogy minél többen élhessenek ezzel a lehetőséggel, egyidejűleg biztosítva azt is, hogy a valódi rászorultak részesülhessenek a segélyekben.

 

2020. január 1-i kezdettel egyesületi tagjaink javára balesetbiztosítást kötöttünk, mely alanyi jogon, minden tagunknak jár, exkluzív feltételekkel, magas fedezetekkel, további opciókkal. Ezt követően, fokozatos bevezetéssel lehetőséget biztosítunk arra is, hogy a tagjaink a mindennapi élet egyéb területein szükséges biztosításokat is megköthessék kedvező áron, az Egyesület közvetítésével és szakmai támogatásával.

 

A prudens gazdálkodással megteremtjük a fedezetét biztonságos működésünknek és annak, hogy tagjainknak minél több és jobb szolgáltatást nyújthassunk kedvező díjért, miközben szélesítjük az igénybevehető kedvezmények körét is.

 

Érdemes tehát az Egyesület megújult Honlapját folyamatosan figyelve, Hírleveleinket olvasva megismerni az újdonságainkat és ajánlatainkat!