Egyesületünk tevékenysége karbonsemleges
Ügyintézés

Kiegészítő biztosítások

Jelenleg 4 féle szakmai kiegészítő biztosítás közül tudnak Biztosítottjaink választani az alapbiztosítás mellé.

Minden kiegészítő biztosításra vonatkoznak a díjkedvezmények (éves díjfizetés, tartamengedményes kedvezmény, a kármentességi díjkedvezménybe is beleszámít)

Az alábbi kiegészítő biztosítások érhetőek el:

 

  • Ingatlanközvetítői kiegészítő tevékenységre kötött kiegészítő biztosítás
  • Felelős akkreditált közbeszerzési tanácsadók kiegészítő biztosítás
  • Adatvédelmi kiegészítő biztosítás
  • Adótanácsadói kiegészítő tevékenységet folytatók kiegészítő biztosítás

 

A kiegészítő biztosítások megkötésének módjai:

 

  • a https://mubse.hu oldalon az Irodavezető/munkáltató belép az Ügyvédportálra és a saját felhasználói fiókjába „Saját Biztosításom” menü alatt lévő „Biztosításaim” almenüben történhet meg a módosítási kérelem benyújtása.

 

  • a https://mubse.hu oldalon az Ügyintézés menüben a Szerződéskötés/Szerződés módosítás almenüben megtalálható Biztosítási ajánlat, amelyet kitöltve, aláírva a mubse@mubse.hu e-mail címre meg kell küldeni. A biztosítás ajánlat kitöltéséhez található egy útmutató ugyanebben a menüpontban. A Biztosítási Ajánlat 6-os pontjában találja az egyes kiegészítő biztosítások megnevezését.

 

A beküldött adatok alapján felveszük nyilvántartó rendszerünkbe a biztosított adatait. A Biztosítási ajánlatot az irodavezető írja alá, alkalmazott ügyvéd esetében pedig a munkáltató.


Mindkét esetben 1 munkanapon belül az Egyesület adminisztrációja visszaigazolja a módosítást, egyben tájékoztatjuk a megváltozott fizetési kötelezettségről.

 

  • személyesen irodánkba járva, Személyes szerződésmódosítás esetén egyéni ügyvédnek, egyszemélyes iroda vezetőjének, többszemélyes iroda esetén az iroda vezetőjének személyesen kell megjelennie, vagy a megfelelő meghatalmazással bárkit megbízhatnak a szerződéskötéssel.


Kapcsolódó dokumentum:

Kiegészítő biztosítási díjtájékoztató