Egyesületünk tevékenysége karbonsemleges
Ügyintézés

E-ingatlan

Az E-Ingatlan-nyilvántartási rendszer bevezetésére tekintettel 2024. szeptember 24. napjától a szakmai kiegészítő biztosítások körét két új termékkel bővítjük.

Ingatlan-nyilvántartási eljárásban jogi képviseleti tevékenységet folytató ügyvédek kiegészítő biztosítása (E-ING)

Az ingatlan-nyilvántartási ügyben való eljárási jogosultság ügyvédi kamarai nyilvántartásba vételéhez szükséges kiegészítő biztosítás káreseményenként számított legalacsonyabb összege - a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően - ötvenmillió forint.

A kiegészítő biztosítás egyszerűen és gyorsan megköthető honlapunkon keresztül vagy személyesen ügyfélszolgálati irodánkban. A kötéssel kapcsolatos bővebb információ elérhető a Kiegészítő biztosítások menüpont alatt.

Kapcsolódó dokumentumok:

    Az ingatlannal kapcsolatos okiratszerkesztési tevékenységet E-ING eljárás mellett folytató ügyvédek kiegészítő biztosítása

    Az Egyesület egy új - opcionálisan megköthető - kiegészítő biztosítást is bevezet azon tagjai részére, akik az E-ING eljárásra tekintettel az ingatlannal kapcsolatos okiratszerkesztési tevékenységgel okozott károk és sérelemdíj igények fedezetére az alapbiztosítás biztosítási összegétől magasabb fedezettel kívánnak rendelkezni.

    Ezt a kiegészítő biztosítást kizárólag az az ügyvéd kötheti meg, aki rendelkezik kiegészítő E-ING biztosítással is.

    Kapcsolódó dokumentumok:

    Mindkét kiegészítő biztosítás kizárólag az alapbiztosítás mellé köthető meg.