MÜBSE hírlevél 2022 március - Pozitív hírek


2022. március 21-től személyes ügyfélszolgálatunk járványügyi korlátozások nélkül, heti két napon áll tagjaink rendelkezésére


Tájékoztatjuk Önöket, hogy a járványhelyzet javulására és a kormányzati intézkedésekre reagálva, a személyes ügyfélszolgálat során korábban bevezetett járványügyi korlátozásokat 2022. március 21-től feloldjuk.


Személyes ügyintézésre ismét hétfői és szerdai napokon 9:00 és 16:00 óra közötti időszakban állunk tagjaink rendelkezésére.


Az ügyfélszolgálaton a járványügyi szabályok (maszkviselés, távolságtartás, kézfertőtlenítés) betartása már nem kötelező, de kérjük a továbbiakban is óvják saját és ügyintézőink egészségét! 


Kérjük azonban, hogy ügyeik intézésére ezután is alapvetően az alábbi elérhetőségeket vegyék igénybe:


Szerződéssel kapcsolatos, kár- és segélyezési ügyekben

1. a MÜBSE Ügyvédportál igénybevételét javasoljuk elsősorban, amelynek Online ügyfélszolgálatán teljeskörűen intézhetik ügyeiket.

Az Ügyvédportál elérhetősége: https://mubse.hu 

Amennyiben még nem használja az Ügyvédportált, vagy elfelejtette felhasználónevét, vagy jelszavát, írjon e-mail címünkre és ismételten továbbítjuk tájékoztató levelünket.


2. telefonos ügyfélszolgálatunk megerősített kapacitással működik a 06-1-239-89-89 és a 06-1-239-31-21 telefonszámokon


3. e-mail üzeneteiket központi e-mail címünkön - mubse@mubse.hu – fogadjuk.


Kárügyekben a MÜBSE a továbbiakban is lehetőség szerint e-mailben kommunikál, kérjük Önök is ezt a csatornát használják elsősorban a postai út helyett!


Díjfizetési lehetőségek


A díjak befizetésére is több lehetőség áll rendelkezésre:

online bankkártyás fizetés az Ügyvédportálon a legkényelmesebb és leggyorsabb megoldás,

- online, vagy hagyományos átutalás, vagy

- bármely OTP fiókban történő befizetés

az OTP Bank Nyrt.-nél vezetett 11705008-20420967-00000000 sz. számlaszámunkra.

Ügyfélszolgálatunkon a fent jelzett időszakban bankkártyával, vagy készpénzzel is lehetőség van a díjak megfizetésére.


A járványügyi helyzettel kapcsolatos fejleményeket Egyesületünk folyamatosan figyelemmel kíséri, további intézkedést szükség esetén ennek ismeretében teszünk.Egyesületünk tevékenysége 2022-től karbonsemleges

Egyesületünk kiemelt stratégiai célja a társadalmi felelősségvállalás keretében a fenntartható gazdaság kialakítását célzó megoldások támogatása.


Ennek keretében felmértük és akkreditáltattuk saját működésünk „karbonlábnyomát”.


Ezt követően megkezdtük a fenntartható működést célzó átalakítások (hőszigetelés, fűtéskorszerűsítés, vízfogyasztás csökkentése, szelektív hulladék kezelés) megvalósítását, mely beruházások egyes eredményei már 2022-ben, de több eleme csak később realizálódik majd.


Azonban 2022-re lenulláztuk Egyesületünk karbonlábnyomát oly módon, hogy aktuális környezetkárosító kibocsájtásunk mértékéig „karbonkrediteket” vásároltunk, azaz olyan projekteket támogatunk, amelyek hitelesített módon csökkentik Földünk környezeti terhelését.