Egyesületünk tevékenysége karbonsemleges
Hírek, információk
Dr. Csurgó Ottó - temetés - köszönet
2024.06.20.

A súlyos betegségben, tragikus hirtelenséggel elhunyt Dr. Csurgó Ottót, a hazai biztosítási szakma kiemelkedő alakját, ügyvédet, a MÜBSE ügyvezetőjét, c. egyetemi docenst, az AIDA Nemzetközi Biztosítási Jogi Szövetség elnökségének tagját a Család, a MÜBSE munkatársai, a Magyar Ügyvédi Kamara és a területi ügyvédi kamarák számos vezetője, a biztosítási szakma kiemelkedő képviselői, számos kollegája, barátok, ismerősök 2024. június 18-án kísérték utolsó útjára a III. kerület Tamás utcai urnatemetőben.

Dr. Kovács Kázmér a Magyar Ügyvédi Kamara elnökhelyettese, a MÜBSE elnöke búcsúztatójában felidézte az elhunyt szakmai életútját, részletesen idézett a területi ügyvédi kamarák elnökeinek részvétnyilvánításaiból, kiemelve az elhunyt szakmai érdemeit, szerénységét, közvetlenségét, emberségét.

A MÜBSE Igazgatótanácsa ezúton is kifejezi köszönetét mindazoknak, akik részvétnyilvánításukkal osztoztak az elhunyt elvesztése miatti fájdalomban.

Bizonyos, hogy a Dr. Csurgó Ottó emlékét a családon, barátokon, ismerősökön kívül a magyar biztosítási szakma, és ügyvédség kegyelettel és megbecsüléssel fogja hosszú távon is megőrizni.

 

Magyar Ügyvédek Kölcsönös Biztosító Egyesülete (MÜBSE) Igazgatótanácsa

Gyászbeszéd