Egyesületünk tevékenysége karbonsemleges
Hírek, információk
Perfekt TRAVEL Ügyvédi Utasbiztosítás
2024.07.05.

2024.07.01-i kezdettel új szolgáltatással bővült a MÜBSE által a tagjai részére nyújtott szolgáltatások köre. Bevezetésre került a Perfekt Ügyvédi Biztosítási termékcsalád új „tagja”: a Perfekt TRAVEL Ügyvédi Utasbiztosítás, mely európai utazásaihoz alanyi jogon, minden tagunknak jár.

Akár üzleti útra megy, akár kikapcsolódna, egy gondot leveszünk a válláról.

Főbb előnyök (a feltétel szerint és annak függvényében): 0-24 órás telefonos segélyvonal; sürgősségi orvosi ellátás költségeinek megtérítése; kórházba vagy hazaszállítás szervezése és térítése; asszisztencia szolgáltatások; poggyászbiztosítás; jogvédelem és felelősségbiztosítás.

Perfekt TRAVEL Ügyvédi Utasbiztosítás szolgáltatója az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.

Tájékoztató a fedezetről és további részletek honlapunkon a Perfekt Ügyvédi Biztosítások alcím alatt (itt) találhatóak.

Továbbá javasoljuk az alábbi QR kód és/vagy az utasbiztosítási kártya elmentését, hogy szükség esetén zökkenőmentes legyen az ügyintézés. Igénybevétel esetén a telefonos kapcsolatfelvétel során csupán a MÜBSE tagkód és a születési dátum megadására van szükség.

A termékcsalád opcionális utasbiztosításokkal történő bővítését tervezzük 2024 végégig, azaz hamarosan lehetőség nyílik igény esetén a fedezet további bővítésére, valamint a családtagoknak az ügyvédi utasbiztosítási programba történő bevonására is.