Egyesületünk tevékenysége karbonsemleges
Hírek, információk
Mübse hírlevél - október
2024.10.04.

Tájékoztató a 2025. évi díjakról

Örömmel értesítjük t. Tagjainkat, hogy a MÜBSE Igazgatótanácsa a szeptemberi ülésén úgy határozott, hogy 2025. évben az ügyvédi felelősségbiztosítás díjai, a kiegészítő biztosítások díjai és a tagdíjunk változatlanok maradnak.

Éljen a lehetőséggel és takarítson meg biztosítási díjaiból: ha 2025. január 01-től az éves díjfizetési gyakoriságot választja, akkor kb. 8%-os, a tartamengedményes záradék megkötésével pedig további kb. 6-%-os megtakarítást érhet el.

Ezek a díjkedvezmények valamennyi kiegészítő biztosításra is vonatkoznak.

A szerződésmódosítás menetéről bővebben itt olvashat.

A 2025. I. negyedévi, illetve a 2025. évi díjesedékességi értesítőinket november hónap folyamán minden biztosítottunk részére megküldjük.

A 2025. évi díjtájékoztatóink már elérhetők honlapunkon.

 

 

Elektronikus ingatlan-nyilvántartáshoz kapcsolódó új kiegészítő biztosítások

Ahogy korábban tájékoztattuk tagjainkat, a Biztosító Egyesületnél elérhetővé vált az ingatlan-nyilvántartási ügyben való eljárással összefüggő ügyvédi tevékenységével okozott károk megtérítésének, illetve a sérelemdíj megfizetésének fedezetét biztosító kiegészítő felelősségbiztosítás (E-ING kiegészítő biztosítás) megkötése.

Az E-ING kiegészítő biztosítás bevezetésével egyidejűleg egy új – opcionálisan választható - kiegészítő biztosítást is kínálunk azon tagjaink részére, akik az E-ING eljárásra tekintettel az ingatlannal kapcsolatos okiratszerkesztési tevékenységgel okozott károk és sérelemdíj igények fedezetére az alapbiztosítás biztosítási összegétől magasabb fedezettel kívánnak rendelkezni.

Mindkét kiegészítő biztosítást egyszerűen és gyorsan megkötheti a MÜBSÉ-nél.

A szerződéskötés menetéről, díjairól korábbi hírlevelünkben olvashatott, illetve díjtájékoztatónkat honlapunkon is megtalálja itt.

Mindkét kiegészítő biztosítással kapcsolatban további információhoz juthat a honlapunkon elérhető „Gyakori kérdések és válaszok” összeállításunkból.

Az E-ING kiegészítő biztosítással kapcsolatos gyűjteményt itt, az ingatlannal kapcsolatos okiratszerkesztési kiegészítő biztosításra vonatkozó dokumentumot pedig itt találja.